A Total War Saga: Thrones of Britannia

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 3 mei 2018
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Vernieuwde gevechten in A Total War Saga: Thrones of Britannia

De gevechten van A Total War Saga: Thrones of Britannia zijn vernieuwd ten opzichte van vorige Total War-games. In een nieuwe video verteld ontwikkelaar The Creative Assembly hier meer over.

A Total War Saga: Thrones of Britannia speelt zich af in de negende eeuw, in een verdeeld Engeland. Er werd veel gevochten en uiteraard waren er in die tijd ander tactieken, waarbij schilden veel gebruikt werden. In de onderstaande video komen de vijf belangrijke veranderingen tijdens gevechten voorbij:

A Total War Saga: Thrones of Britannia verschijnt 3 mei voor de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?