Ninja Gaiden 2 (Sigma)

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 6 juni 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Avonturen, Hack and Slash
  • Gameliner score

Verkoopsucces Ninja Gaiden II

Er is goed nieuws voor de vechtgame Ninja Gaiden II, want sinds de release van twee maanden geleden is de game al één miljoen keer over de toonbank gevlogen. Een succes dus voor de makers van de game, Tecmo.

In Ninja Gaiden II neem jij de vorm aan van de held Ryu Hayabusa, en moet je de vernietiging van het menselijk ras tegengaan. Dit gaat gepaard met veel gevechten en bloederige spektakels.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?