Verkoopcijfers Microsoft liegen er niet om

Tevredenheid alom bij Microsoft over de verkoop van hun games en consoles. De afgelopen tijd heeft Microsoft met games als Halo 3 en Mass Effect een goede slag in de ronde geslagen. Boiware heeft het goed gedaan met Mass Effect. Zo zijn er in zes weken tijd al 1,6 miljoen games verkocht.

Bungie heeft de hype rond om halo 3 toch waar gemaakt. Aangezien er wereldwijd 8,1 miljoen versies van Halo 3 verkocht zijn sinds de launch van de game. Dit betekend dat 50% van alle 360 bezitters een versie van halo 3 heeft. De Xbox 360 zelf doet het ook niet verkeerd, de console is wereldwijd 17,7 miljoen keer verkocht.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?