Check hier alle PlayStation State of Play content

Verkoopcijfers derde Map Pack van World at War vrijgegeven

De bekende uitgever Activision gaf vandaag de verkoopscijfers van de derde Map Pack van Call of Duty: World at War vrij. De content werd in het eerste weekend al meer dan één miljoen keer gedownload via Xbox Live en PlayStation Network.

Ook de eerste twee Map Packs bereikten de grens van één miljoen. In totaal zijn de drie Map Packs nu al meer dan 6,5 miljoen keer gedownload, verspreid over Xbox Live en PlayStation Network.

De derde Map Pack zal ook voor de PC-versie worden vrijgegeven, maar een verschijningsdatum is nog niet bekend. Ontwikkelaar Treyarch is momenteel druk in de weer om de DLC over te zetten op de PC. Ook wordt er momenteel hard gewerkt aan een nieuwe patch, maar ook hierover wist Activision ons niet veel te vertellen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?