Verkoop PS3 daalt in Japan na aankondiging PS3 Slim

In Japan zijn de verkoopcijfers van de PlayStation 3 met maar liefst 65 procent gedaald, na de aankondiging van de PS3 Slim.

Dit percentage zorgde er tevens voor dat de PlayStation 3 met 2052 verkochte exemplaren de slechts verkopende console is in Japan, afgeleid uit de cijfers van afgelopen week. Koplopers in Japan zijn de handhelds, aangezien de Nintendo DS en Sony PSP respectievelijk 65.313 en 27.187 keer verkocht werden.

De Nintendo Wii kende ook een serieuze daling van 43%, maar verkocht toch nog 27.000 exemplaren. Ook Microsoftzag met haar Xbox 360 de cijfers kelderen, tot 8979 verkochte consoles.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?