Verkoop PlayStation 3 daalt

Vergeleken met vorig jaar zijn de jaarlijkse verkoopcijfers van de PlayStation 3 flink gedaald. De verkoopcijfers in Amerika zijn namelijk met 19 procent gedaald. Een artikel in het Amerikaanse tijdschrift CNNMoney noemt de PlayStation 3 daarom een 'zinkend schip'.

Volgens het tijdschrift komt dit doordat de PlayStation 3 erg duur is en er te weinig games voor verschijnen. Ondanks dat het aantal games steeds groter wordt heeft Sony volgens het tijdschrift nog steeds een probleem, want het aantal games voor de Xbox 360 is veel groter.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?