Verkoop Batman: Arkham Asylum succesvol

Vandaag maakte de uitgever Eidos de verkoopcijfers van hun laatste game Batman: Arkham Asylum bekend. De game is erg succesvol, aangezien het spel wereldwijd bijna 2 miljoen keer is verkocht. Het opmerkelijkste is dat deze cijfers slechts gelden voor de eerste twee weken na de verschijning van de game.

Het spel verscheen op 25 augustus voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Ook op Gameliner is het spel verkrijgbaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?