Verkleedpartij met Transformers op Xbox

Voor iedereen die fan is van alles wat met Transformers te maken heeft en in het bezit is van een Xbox 360 is er leuk nieuws. Je kunt vanaf vandaag namelijk kleding kopen voor je Avatar, die er na de aanschaf uit zal zien als een karakter uit de franchise.

Er zijn bijvoorbeeld helmen te vinden van Megatron, Optimus Prime en Bumblebee. Natuurlijk kunnen t-shirts niet ontbreken, deze zijn er in de maten Autobot en Transformers. Alvast veel plezier met je nieuwe outfit!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?