Battlefield Heroes

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Verkleedpartij in Battlefield Heroes

Er is een nieuwe trailer van Battlefield: Heroes verschenen, waarin we wat nieuwe beelden van de strijd te zien krijgen. Wat vooral opvalt aan de trailer is dat je de gekste kleren aan kunt trekken en daarmee in de strijd kan knallen. Wil je graag oorlog voeren in een schots rokje, dan is dat geen probleem, en ook als je altijd al een mime-speler wilde zijn kun je nu je droom verwezenlijken.

Battlefield Heroes is een gratis game in de Battlefield-serie en moet aan het eind van dit jaar uitkomen. De game zal dan te downloaden zijn vanaf deze website.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?