Verfilming van BioShock

Deze week kon je al wat informatie vinden over de game BioShock 2. Vandaag is bij ons het bericht binnengekomen dat filmmaatschappijen interesse hebben in het verfilmen van BioShock.

Het is meer regelmaat dan uitzondering dat de verfilming van een game een niet al te best resultaat oplevert, maar er zijn al uitzonderingen geweest. Vooralsnog wil niemand dat Uwe Boll de regisseurtaak op zich zal nemen. Goed nieuws aangezien al zijn gameverfilmingen zijn geflopt.

De verfilming van BioShock moet op dezelfde manier gebeuren als bij de film 300. De film 300 was een groot succes, mede door de visuele stijl die de film had

2K Games heeft nog niet gereageerd op de berichten. Ook een eventuele regisseur of cast is nog niet bekend. Vooralsnog zijn het dus alleen maar plannen die de filmmaatschappijen klaar hebben liggen. Houd de site in de gaten voor meer nieuws omtrent deze film.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?