Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Verenigd Koninkrijk rockt in november

Rock Band heeft altijd een vreemde manier van releasen gehad. Zo was de originele Rock Band al bijna een jaar te koop in Amerika, terwijl Europa nog steeds moest wachten en de game nu pas kon spelen. Rock Band leek dezelfde weg op te gaan. De game is namelijk al uit in Amerika, maar Electronic Arts laat nog steeds niks van zich horen wanneer de game zou uitkomen in Europa.

Vandaag is er een advertentie verschenen in het Verenigd Koninkrijk waarop staat dat Rock Band 2 in november zal verschijnen. Dit is enkel en alleen nog voor hun land, maar er is een begin.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?