Lost

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Verdwaald nieuws over Lost

Dat er een game in ontwikkeling is bij Ubisoft omtrent de hitserie Lost wisten we natuurlijk al, maar echt veel informatie over de game hadden we nog niet. De game gaat op de pc, Xbox 360 en PlayStation 3 uitkomen.

Vandaag is bekendgemaakt dat de game op 26 februari in de VS gaat uitkomen. In Europa zal de game 29 februari in de winkels liggen.

In de game zal je een karakter spelen die niet in de serie bekend is. Je zal dan samen met onder andere Jacke, Locke, Kate en de andere bekende karakters uit de serie mysterieuze opdrachten uitvoeren op het eiland. Maar ook het karakter van jou zal de bekende flashbacks krijgen, waardoor je dus ook levels in de bewoonde wereld zult beleven.

Wij hier bij Gameliner zijn in ieder geval erg benieuwd naar het eindresultaat. De game is hier te bestellen voor de Xbox 360, PS3 en PC.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?