Twisted Metal

  • Ontwikkelaar Eat Sleep Play
  • Eerste releasedatum 7 maart 2012
  • Platformen PlayStation, PlayStation 3
  • Gameliner score

Verdraaid Metaal zet zich voort op de PS3?

Sony's race-shooter Twisted Metal komt naar de PlayStation 3, zojuist hebben enkele fans een code ontcijferd die in een vrij te spelen video in Twisted Metal: Head On - Extra Twisted Edition voor de PlayStation 2 zat.

Twisted Metal is on PSTHREE

David Jaffe, ontwikkelaar had eerder al aangekondigd dat de hint voor een nieuwe titel in de game verborgen zou zitten. Het is nu nog maar de vraag of het hier gaat om een volledige game, of een PlayStation Network-titel.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?