EA Sports Active: Extra Trainingen
  • ONTWIKKELAAR EA Sports
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 november 2009
  • PLATFORMEN Nintendo Wii
  • GAMELINER SCORE -

Verbrand calorieën met EA Sports Active

Tegenwoordig zijn mensen druk bezig met hun uiterlijk; we willen graag een slank lichaam en er zo goed mogelijk uitzien. Electronic Arts komt daarom met de game EA Sports Active voor de Wii. Deze game bevat meer dan 20 verschillende sporten. Bij iedere sport word je begeleid door je eigen personal coach. Ook kun je op het spel zien hoeveel calorieën je tijdens het spelen hebt verbruikt.

Hieronder vind je een EA Sports Active-trailer met alle Wii Balance Board mogelijkheden:

EA Sports Active komt deze lente uit in de VS. Voor Europa is de release nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?