Verander je vriendin in Samus Aran

We kennen allemaal de heldin van de Metroid games, Samus Aran. Maar na het zien van Samus Aran in haar Zero-suit wil je toch meer, en hoe kun je dat beter voor elkaar krijgen dan een echte Zero-suit voor je vriendin te kopen? De mensen van Wii Folder hebben een enkel exemplaar gemaakt, gebaseerd op de Zero-suit, en zal binnenkort te verkrijgen zijn via eBay vanaf $650. Dit is namelijk de prijs die ze hierin hebben gestoken.

Dus heb je altijd al een eigen Samus Aran compleet met Zero-suit in huis willen hebben? Ga dan binnenkort naar eBay en doe een bod! Hieronder een filmpje van de outfit.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?