Velvet Assassin naar 2009

Velvet Assassin is een game die zich in de Tweede Wereldoorlog afspeelt. Jij bent een geheim agent en historisch icoon Violette Szabo. Vandaag is bekendgemaakt dat de releasedatum is verschoven.

De game is uitgesteld tot begin 2009. Hierdoor zal de game gelijktijdig uitkomen in alle werelddelen. Velvet Assassin komt uit voor de Xbox 360 en pc.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?