Velocity 2X
  • ONTWIKKELAAR FuturLab
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 september 2014
  • PLATFORMEN PlayStation Vita, PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Velocity 2X komt deze zomer naar Nintendo Switch

Curve Digital heeft aangekondigd dat Velocity 2X, de alom geprezen shoot'em up van FuturLab, naar de Nintendo Switch komt. De game is in 2014 al uitgekomen voor de PlayStation 4, PlayStation Vita en later op de Xbox One en pc.

In Velocity 2X is Lt. Kai Tana ontvoerd door buitenaardse wezens en ze probeert met haar snelle reactievermogen en de Quarp Jet zichzelf en haar medegevangenen te bevrijden. De game wisselt van top-down vertical shoot'em up naar een side-scrolling action platformer en biedt meer dan vijftig levels. Met de Quarp Jet manoeuvreer je door het gevaarlijke territorium van de aliens en maak je gebruik van verschillende wapens om hen te vernietigen.

onbekend

Velocity 2X komt naar de Nintendo Switch in augustus.

BRON Gematsu

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?