Empire: Total War
  • ONTWIKKELAAR Creative Assembly
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 maart 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE

Veldslagen op het land in Empire: Total War

Het tweede hoofdstuk van de in totaal vijf filmpjes die Empire: Total War zullen gaan ondersteunen, is gelanceerd. In dit deel van de serie maken we kennis met de veldslagen op het land.

In de trailer zien we uitgestrekte omgevingen waarin je jouw manschappen kunt laten strijden tegen de vijand. Ook worden er een aantal nieuwe features geïntroduceerd, die nieuw zijn in deze Total War game.

Voor de volledigheid staat het eerste hoofdstuk hier ook nog onder, zodat je meteen de hele collectie tot nu toe bij elkaar hebt, en kunt genieten van een grafisch spektakel.

Chapter 1

Chapter 2

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?