Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Veel Xbox 360 games op Het Multimedia Event

De mensen die van plan waren om dit jaar naar Het Multimedia Event 2008 (HME) te gaan, worden door Microsoft getrakteerd op een grote lading aan speelbare games. Onder de games zien we games die al uit zijn, maar ook een lading aan games die nog moeten komen, zoals de nieuwe Prince of Persia:

- Tomb Raider Underworld
- Call of Duty 5 World at War
- Mirror's Edge
- NBA 2k9
- Midnight Club: Los Angeles
- Brothers in Arms: Hell's Highway
- Shaun White Snowboarding
- Far Cry 2
- James Bond Quantam of Solace
- Need for Speed Undercover
- FIFA 09
- Dead Space
- Saints Row 2
- WWE 2009
- Legendary
- TNA iMPACT
- Mortal Kombat vs DC Universe
- PES 2009
- Sonic Unleashed
- Prince of Persia
- Banjo Kazooie:boutjes & moertjes
- Gears of War 2
- Fable 2

Naast de games zullen er op dit evenement de nieuwste gadgets, hardware en software gepresenteerd worden. Het HME vindt op 28, 29 en 30 november plaats in de Jaarbeurs van Utrecht. Voor wat meer informatie en voor het kopen van kaartjes kun je op de website kijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?