Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Veel vrijheid in nieuwe Halo

Als mensen aan Halo 3 denken, verwachten ze niet zo snel een open wereld. De game was altijd al aardig lineair geweest, maar Halo 3: ODST zal daar verandering in brengen.

Bungie heeft laten weten dat de game een open wereld zal hebben. Je kunt in deze wereld vrij op onderzoek gaan. Dit doe je niet zonder reden. Er is een mysterie gaande en het is aan jou de taak dit mysterie op te lossen.

'This is also a mystery story so there's a lot more clue-finding and mystery-solving than you would normally find in a game of this kind — nothing that strays too far from the fun 'Halo' experience, but we definitely decided to take a little bit of risk and have some fun with this one.'

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?