Check al onze gamescom content hier!

Veel user-generated content voor LittleBigPlanet

Met LittleBigPlanet zette Media Molecule naast een mascotte voor de PlayStation 3 ook een gigantisch netwerk neer dat draait op user-generated content. Iedereen kan namelijk levels maken, omdat het zo simpel is. Toch zijn er veel verschillende levels, dankzij de begrijpelijke, maar veelzijdige level editor.

Volgens Sony zijn er nu 725.000 levels die door gebruikers zijn gemaakt bij LittleBigPlanet. Niet ieder level is even goed, maar er zitten ook veel pareltjes tussen. Wanneer zal LittleBigPlanet de miljoen bereiken?

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?