Red Dead Revolver

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 11 juni 2004
  • Platformen PlayStation 2
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Veel pc-mods voor GTA 3 ook beschikbaar op Android

Een paar weken terug was het zover: Grand Theft Auto 3 werd uitgebracht voor systemen met Android en iOS. Wie had een aantal jaren terug ooit kunnen denken dat een spel met zo'n omvang ooit speelbaar zou zijn op portable niveau? Hoe dan ook, deze nieuwe uitgave van GTA 3 is een groot succes, maar het kan natuurlijk altijd beter.

Het blijkt namelijk dat het helemaal niet moeilijk is om mods te installeren voor de Android-versie van GTA 3. Sterker nog: vaak hoef je alleen maar een aantal bestanden op de juiste plek te dumpen om van de mods te kunnen genieten. Daarnaast zijn veel mods die ooit voor de pc zijn verschenen ook compatibel met de Android-versie van de game, zodat er gelijk enorm veel modificaties beschikbaar zijn. Een aantal voorbeelden van mods voor GTA 3 op de Android kun je bekijken in de volgende video.

Bezitters van GTA 3 voor de iOS kunnen naar alle waarschijnlijkheid ook makkelijk mods installeren, zoals hier te zien is. Het moge duidelijk zijn: Grand Theft Auto 3 gaat een tweede bestaan tegemoet!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?