Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score -

Veel gameplayuren voor Far Cry 2

Far Cry 2 is het vervolg van Far Cry dat in 2004 uitkwam. Louis-Pierre Pharand, de producent van deze game, had het volgende over deze game te zeggen:

"Just on single alone, gamers can potentially have close to 50 hours of game play."

Daarnaarst zal deze game geen Co-Op bevatten. Dit heeft de ontwikkelaar gedaan omdat de game daar veel te complex en groot voor is. Far Cry 2 zal oktober dit jaar uitkomen op de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?