Veel gameplay in nieuwe Tekken 6 video's

Naast de originele Tekken 6 komt Namco Bandai ook met Tekken 6: Bloodline Rebellion. Deze versie is uitgebreider en verschijnt voor de arcade, Xbox 360, PlayStation 3 en PSP.

Vandaag zijn er drie nieuwe video's verschenen van deze nieuwe Tekken. De eerste twee video's laten vooral gameplay zien, terwijl de laatste over het verhaal gaat.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?