Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Veel Fallout 3 gameplay

Er zijn maar liefst vijf gameplay-video's van Fallout 3 vrijgekomen. In de trailers kun je zien hoe de nieuwe game van Bethesda eruit gaat zien, en wat je zoal kunt verwachten in deze game.

Fallout 3 speelt zich af in het jaar 2077. De wereld is door een nucleaire oorlog bijna niet meer leefbaar. Jij hebt het samen met je vader de oorlog overleefd en je zal moeten vechten tegen alle gevaren van Fallout 3.

Escape

Megaton

The Wasteland

Super-Duper Mart

Tenpenny Tower

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?