Veel extra's in Splinter Cell: Conviction CE

Een langverwachte game krijgt meestal een speciale editie waar je u tegen zegt. Natuurlijk hoort er een making-of en een soundtrack bij, maar de laatste tijd krijgen we soms ook een beeldje bij de speciale editie.

Splinter Cell: Conviction krijgt ook een speciale editie. Check hieronder wat er allemaal in zit.

- Infiltration Modus: Een extra moeilijke modus in de game waar je alle vijanden moet doden zonder gezien te worden.
- een Sam Fisher-beeldje
- De 'Shadow Armor' skin
- De officiële soundtrack
- Eerdere toegang tot deze wapens; SC300, SR2 en MP5
- Dit allemaal in een mooie steelbook-case

Daarnaast zal er aanstaande woensdag 16 december om 18:00 een speciale vertoning zijn van de multiplayer modi op Xbox Live.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?