Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Veel extra content voor Left 4 Dead

De zombieshooter Left 4 Dead zal veel zombiefans gaan plezieren. De game komt eind dit jaar uit en in een interview met Valve hebben we wat meer informatie gekregen.

Zo zal het online en tevens ook het grootste gedeelte van de game gebruik maken van dedicated servers. Dus de speler hoeft niet zelf de game te hosten. Je kunt de game ook splitscreen met elkaar spelen. Deze modus kan je met twee verschillende schermen spelen of één groot scherm.

Ook vertelde Valve dat er al snel nieuwe content zal komen. Er wordt op dit moment nagedacht over nieuwe wapens, campaigns en eindbazen.

Left 4 Dead komt uit op 20 november voor de Xbox 360 en pc. Een PlayStation 3-versie is nog niet bevestigd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?