Veel details Call of Duty: Mobile onthuld

Geplaatst: 17 mei 2019 22:45

Op dit moment wordt de bèta van Call of Duty: Mobile in bepaalde regio's getest en Activision neemt van deze gelegenheid gebruik om nieuwe details over de shooter bekend te maken.

In een blog op de website van Activision onthult de uitgever onder meer een aantal maps, game modes, settings en andere details voor de aankomende mobiele game. Er zijn een vijftal levels bekendgemaakt. Crossfire, Killhouse en Crash uit Call of Duty 4: Modern Warfare, Stand Off uit Call of Duty: Black Ops II en Firing Range uit Call of Duty: Black Ops. Ondanks dat Nuketown niet officieel is aangekondigd is deze map al op meerdere officiële screenshots te zien, dus de kans is groot dat ook Nuketown onderdeel uitmaakt van de game. De gamemodi bestaan uit Free-For-All, Frontline, Team Deathmatch, Hardpoint en Domination. Tevens is er een Advanced Mode en Simple Mode aangekondigd. Bij die eerste modus heb je meer customization mogelijkheden, terwijl de laatstgenoemde automatisch op vijanden schiet als deze in je crossair verschijnen. Dit is speciaal voor spelers die niet aan de touchscreen besturing kunnen wennen.

Een officiële releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar Call of Duty: Mobile verschijnt later dit jaar voor iOS en Android.

Bron: Activision
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Mobile

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasedatum

1 oktober 2019

Ontwikkelaar

Activision Blizzard

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord