Vechten op de PSP met twee klassiekers

Sony heeft aangekondigd dat de twee vechtgames Tekken 6 en Soul Calibur: Broken Destiny ook op de PSP zullen verschijnen. Waar iedereen dacht dat Tekken 6 alleen voor de PlayStation 3 en Xbox 360 zou verschijnen, komt de game nu dus ook naar de handheld van Sony. Er is voor de PSP zelfs extra content aangekondigd. De game komt eind dit jaar uit, tegelijk met de twee andere consoles.

De nieuwe Soul Calibur staat ook voor dit jaar gepland, namelijk in de zomer. Beide games hebben nog niet veel van zich later horen wat betreft de details, maar hopelijk krijgen we daar binnenkort meer over te horen. De bezitters van een PSP mogen zich in ieder geval gaan opmaken voor twee klassieke vechtgames, die allebei hoge verwachtingen moeten gaan waarmaken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?