Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Vecht tegen Gym Class Heroes

Het lijkt intussen routine te worden dat Microsoft bekende artiesten strikt om een potje te gamen met zijn fans. Eerder zagen we al Fall Out Boy voorbijkomen en nu dus ook Gym Class Heroes.

Morgen zal de strijd losbarsten tussen de artiesten en zijn fans. Tussen 1 en 3 uur (Amerikaanse tijd) zal je kunnen spelen met de mannen van Gym Class Heroes. Er wordt Gears of War 2 gespeeld en het enige wat je hoeft te doen is deze gamertag in je vriendenlijst zetten: Gym Class GWF. Ga jij ze een poepie laten ruiken?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?