Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Vecht in oktober als een ninja met Senguko Basara

Eerder deze maand kon je in een preview al onze mening lezen over de nieuwe ninja vechtgame van Capcom. In het kort komt de game neer op een vrij doorsnee Japanse vechtgame, die toch op één of andere manier weet te boeien.

Vandaag is bekendgemaakt dat de game in Europa vanaf 15 oktober verkrijgbaar zal zijn voor de PlayStation 3 en Nintendo Wii. Vanaf dan kun je met je eigen ogen en oren ervaren of de game inderdaad net dat beetje extra in zich heeft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?