Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Variety Map Pack is al bij Sony voor controle

Xbox 360 bezitters kunnen nu al ongeveer een week met de Variety Map Pack spelen. Dit zijn vier nieuwe maps voor Infinity Ward's Call of Duty 4. Robert Bowling van het bedrijf heeft vandaag bekendgemaakt dat deze maps heel snel voor de PlayStation 3 zullen komen.

Het Variety Map Pack ligt op dit moment bij Sony ter certificering. Hierdoor is het mogelijk dat de nieuwe maps al aan het einde van de maand in de PlayStation Store zullen zitten. Aan de PC versie wordt nog gewerkt en zal ook binnenkort uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?