Vanquish krijgt Japanse releasedatum

Vanquish is de nieuwste game van de makers van Bayonetta. Platinum Games wilt van Vanquish de snelste Third Person Shooter ooit maken.

Vandaag is de Japanse releasedatum bekendgemaakt van Vanquish. De game verschijnt 21 oktober voor PlayStation 3 en Xbox 360. Een Europese releasedatum is nog niet bekendgemaakt. De Europese releasedatum zullen we zo snel mogelijk te weten komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?