Check hier alle PlayStation State of Play content

Vanquish in oktober verkrijgbaar?

Binnenkort komt de ontwikkelaar PlatinumGames met een geheel nieuwe game, getiteld Vanquish. Vanquish is een futuristische first-person shooter, geleid door de grote man achter Resident Evil genaamd: Shinji Mikami.

De game stond eerste instantie voor de winter van dit jaar gepland, maar als we een grote Duitse webshop mogen geloven komt de game al op 15 oktober naar Europa.

We zullen ongetwijfeld meer te weten komen van SEGA tijdens de E3, welke over vijftien dagen begint in Los Angeles.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?