Vanquish eerst op de PlayStation 3

Shinji Mikami, onder andere bekend van Resident Evil, werkt nu aan een nieuwe project genaamd Vanquish. Vandaag maakte hij bekend dat Vanquish voor een tijdje een PlayStation 3-exclusive zal zijn, omdat hij geen slechte port wilt.

Later zal de game definitief naar de Xbox 360 komen. Mikami vertelde het volgende aan het magazine PSM3;

The team knows less about making games for PS3 than Xbox 360, so we thought the sensible thing to do was to make the game on PS3 first then move it over to Xbox.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?