Vandaag DLC voor Left 4 Dead

Vanaf vandaag is de downloadbare content voor Left 4 Dead beschikbaar op Xbox 360 en PC. Dat heeft ontwikkelaar Valve bekendgemaakt.

Het Survival Pack is gratis en bevat een nieuwe modus met de naam Survival. In deze mode moet je proberen zo lang mogelijk stand te houden tegen een oneindige stroom aan zombies.
Daarnaast zijn in de Versus mode ook de Death Toll- en Dead Air-campagnes speelbaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?