Vandaag de PS3 Home bèta?

Het kan zijn dat vandaag nog de bèta van PS3 Home van start gaat. Een ongeduldige jongen belde namelijk met de helpdesk van PlayStation, met de vraag wanneer de bèta uit zou komen. De medewerker met wie hij sprak vertelde hem dat dat vanavond zou zijn. Het gesprek kun je zelf hier beluisteren.

Later vandaag zullen we merken of dit waar is, of dat het gewoon het zoveelste gerucht is wat niet waar is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?