Vandaag al nieuwe PlayStation firmware

Hoewel ik gisteren nog zei dat firmware 2.41 voor de PlayStation 3 woensdag kwam, is hij er al! Firmware 2.41 is nu te downloaden en zal geen fouten hebben zoals firmware 2.40.

Firmware 2.40 introduceerde Ingame XMB en het Trophies systeem. Er bleek alleen iets mis te zijn met deze firmware. Veel gebruikers konden hun PlayStation 3 niet meer booten door deze firmware. De enigste oplossing was de schijf formatteren, maar dan ben je ook al je data kwijt en dat wil je niet. Sony had bekendgemaakt dat ze bezig waren met het probleem op te lossen en met firmware 2.41 is dat gebeurd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?