Vanaf vandaag bellen met de PSP

Al een aantal keren is Skype genoemd om op de PSP te verschijnen. Hoewel het niet helemaal duidelijk was wanneer en of Skype wel zou verschijnen, is er dan vanaf vandaag duidelijkheid over.

Met de 3.90-update die vandaag door Sony vrijgegeven is voor de PSP, is het mogelijk te 'Skypen' met de PSP. Hiervoor moet je geregistreerd zijn bij Skype, je moet een headset voor de PSP bezitten, je moet een draadloze verbinding hebben én je moet een PSP Slim & Lite hebben. Wanneer je vervolgens aan alle eisen voldoet, zul je met Skype al je vrienden met Skype kunnen bellen via de PSP.

Met de update komt tevens een logo van Go!Messenger in het XMB-menu tevoorschijn. Op het moment zul je hier nog niets mee kunnen, maar eind februari zal het mogelijk zijn om in combinatie met de Go!Cam te kunnen videochatten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?