Check hier alle PlayStation State of Play content

Vanaf dinsdag Facebook en Twitter op je Xbox

Het is al een tijdje bekend dat de Xbox 360 ondersteuning voor Facebook en Twitter zou krijgen. Ook Sony heeft gisteren laten weten dat de PlayStation binnenkort Facebook ondersteuning zal krijgen. De vraag was enkel wanneer deze updates zouden komen.

Microsoft heeft nu laten weten dat we deze diensten vanaf komende dinsdag kunnen gebruiken. Op dinsdag 17 november kunnen we een update verwachten voor de Xbox 360 die de applicatie met zich mee brengt. Voortaan ben je dus niet meer afhankelijk van je pc om je vriendennetwerk de beheren, maar kan dit gewoon op je Xbox.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?