Vanaf 6 juni spelen met blokjes en Indiana Jones

Er was al even bekend dat we Indiana Jones in de vorm van LEGO mogen verwachten. Sinds vandaag weten we ook wanneer de avonturier in zijn blokjesvorm de gamewereld zal redden van alle gevaren.

Op 6 juni zal LEGO Indiana Jones in de winkels liggen. Vanaf dat moment is hij te koop voor de Wii, Nintendo DS, Xbox 360, pc, PlayStation Portable, PlayStation 2 en PlayStation 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?