Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

  • Ontwikkelaar Hardsuit Labs, Inc.
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG, Horror
  • Gameliner score -

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 uitgesteld

Paradox Interactive laat in een jaarrapport weten dan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 niet meer in 2021 uitkomt. Daarnaast is ook ontwikkelaar Hardsuit Labs vervangen door een andere ontwikkelaar.

Het is een titel die al een lange tijd wordt geplaagd door tegenslagen. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is al meerdere keren uitgesteld en ook zijn de hoofdschrijver en de senior narrative designer van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 opgestapt. Nu laat Paradox Interactive weten dat Hardsuit Labs helemaal van de game is gehaald en een samenwerking is gestart met een andere ontwikkelaar om de game af te maken. Welke studio dit is, wordt niet genoemd in het rapport. Volgens het rapport was het een moeilijke beslissing en is de pandemie de oorzaak van deze verandering. Paradox Interactive bedankt Hardsuit Labs in een tweet voor het werk dat ze hebben gedaan voor Bloodlines 2. Wat deze verandering verder betekent voor de game is onbekend, maar de ontwikkeling gaat door. Paradox Interactive heeft ook alle pre-orders stilgelegd omdat het nog niet bekend is wanneer de game uitkomt.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschijnt ooit (maar in ieder geval dus niet in 2021) voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?