Valve vraagt handelsmerk aan voor DotA Underlords

Valve vraagt een handelsmerk aan voor Dota Underlords. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om een nieuwe game.

DotA 2 kennen we natuurlijk als een van de meest succesvolle MOBA's, die ooit begonnen is als scenario voor Warcraft III. Valve heeft aan het begin van deze maand een handelsmerk aangevraagd voor DotA Underlords. Wat dit precies inhoudt, is nog niet bekend, maar volgens het handelsmerk gaat het hier om een game. Vorig jaar bracht Valve Artifact uit, een cardgame gebaseerd op DotA 2. Deze spinoff werd echter niet heel goed ontvangen. DotA Underlords kan in dit geval heel goed een andere DotA spinoff zijn, of zelfs een rebrand van Artifact. Hopelijk maakt Valve hier gauw meer over bekend.

DotA 21

Wat DotA Underlords precies moet gaan zijn, is momenteel nog niet bekend. Wellicht wordt daar meer over bekendgemaakt tijdens The International, het grootste DotA-kampioenschap dat van 20 tot 25 augustus in Shanghai door Valve wordt georganiseerd. Artifact werd tijdens dit toernooi twee jaar geleden namelijk ook aangekondigd.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?