Valve vraagt handelsmerk aan voor DotA Underlords

Geplaatst:

Valve vraagt een handelsmerk aan voor Dota Underlords. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om een nieuwe game.

DotA 2 kennen we natuurlijk als een van de meest succesvolle MOBA's, die ooit begonnen is als scenario voor Warcraft III. Valve heeft aan het begin van deze maand een handelsmerk aangevraagd voor DotA Underlords. Wat dit precies inhoudt, is nog niet bekend, maar volgens het handelsmerk gaat het hier om een game. Vorig jaar bracht Valve Artifact uit, een cardgame gebaseerd op DotA 2. Deze spinoff werd echter niet heel goed ontvangen. DotA Underlords kan in dit geval heel goed een andere DotA spinoff zijn, of zelfs een rebrand van Artifact. Hopelijk maakt Valve hier gauw meer over bekend.

Wat DotA Underlords precies moet gaan zijn, is momenteel nog niet bekend. Wellicht wordt daar meer over bekendgemaakt tijdens The International, het grootste DotA-kampioenschap dat van 20 tot 25 augustus in Shanghai door Valve wordt georganiseerd. Artifact werd tijdens dit toernooi twee jaar geleden namelijk ook aangekondigd.

Bron: Justia Trademarks
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord