Valve medewerkers willen complete non-VR Half-Life

Medewerkers van Valve willen een complete, non-VR Half-Life game maken, volgens Geoff Keighley. Hij maakte een interactief storybook over de creatie van Half Life: Alyx. Hierin bespreekt hij de toekomst van de game-serie.

Volgens Keighley is dit de wens van de meerderheid van de medewerkers bij Valve. 'Zelf hopen de meeste mensen in ons team dat de volgende grote stap een complete Half-Life game wordt, die niet is gemaakt voor VR', schrijft Keighley. 'Maar als een game die toegankelijk is voor alle traditionele game platforms'. Helaas bestaat er veel twijfel in het bedrijf over hoe realistisch deze wens is en of Valve zo'n groot project aan zal gaan. Gelukkig geeft hij wel aan dat er zeker een toekomst is voor de Half-Life franchise. Dat is natuurlijk fijn om te horen, vooral na het bericht over de Half-Life games die geschrapt zijn voor Half-Life: Alyx. 'We zijn niet meer bang voor Half-Life', vertelde Valve designer Phil Co aan Keighley. Voor nu kan het toch zijn dat het volgende Half-Life project een VR-project wordt, maar hier is nog niets in bevestigd.

HalfLife Alyx

Half-Life: Alyx kwam uit op 23 maart 2020.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?