Check hier alle PlayStation State of Play content

Valve laat spelers werken voor Team Fortress 2 Engineer-update

Team Fortress 2 wordt nog steeds veel gespeeld en krijgt nog regelmatig updates. Ditmaal laat Valve mensen werken voor de aankomende update voor de Engineer.

Iedere keer als je een item maakt, is er een kans dat je een gouden moersleutel krijgt. Er zijn in totaal 100 gouden moersleutels te verkrijgen tot en met donderdag. Bij iedere 25 moersleutels wordt er iets bekendgemaakt van de nieuwe Engineer update.

Er zijn inmiddels 25 gouden moersleutels gevonden en er is een nieuw wapen bekendgemaakt. Frontier Justice heeft 50% minder ammo, maar wel revenge crits. Deze kogels worden sterker naarmate je items saps krijgen.

Aanstaande donderdag zal alles bekend worden over de Engineer update.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?