Valve komt met lijst beste verkopen via Steam

In de toekomst kunnen we alleen nog maar games downloaden en bestaat de huidige manier van games verkopen waarschijnlijk niet meer. Een aantal jaren geleden begon Valve haar digitale distributie platform, genaamd Steam. Met Steam kun je kleine en grotere games tegen een vergoeding downloaden.

Vandaag heeft Steam een lijst van de tien beste verkochte games of pre-orders van de afgelopen week gegeven. Mass Effect 2 moet het doen met een tweede en een vierde plaats. Op de eerste plaatst staat de game Battlefield: Bad Company 2. Ook is de derde plaats van Call of Duty: Modern Warfare 2 erg opvallend, omdat de game ondertussen al meer dan twee maanden uit is.

Ondertussen kent Steam al meer dan 25 miljoen actieve gebruikers. Via Steam worden op dit moment meer dan duizend verschillende games aangeboden om te downloaden. Hieronder vind je de volledige lijst.

1. Battlefield: Bad Company 2
2. Mass Effect 2
3. Call of Duty: Modern Warfare 2
4. Mass Effect 2 Digital Deluxe Edition
5. Global Agenda
6. BioShock 2 en Left 4 Dead 2
7. Star Trek Online Digital Deluxe Edition
8. Mass Effect
9. Star Trek Online and Psychonauts
10. Tropico 3 en Company of Heroes Complete Pack

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?