Valve komt met geheime boodschap in BSOD

We kennen allemaal, tenminste de Windows gebruikers, wel de beruchte BSOD (Blue Screen of Death). Dit scherm verscheen als je een corrupt bestand had in je system-folder of misschien dankzij een virus. Nu had Valve een leuk geintje bedacht tijdens hun presentatie op GDC. Tijdens een persconferentie verscheen er een BSOD op het scherm, maar dan een zelfgemaakt door Valve zelf, voor Portal 2 die laatst aangekondigd werd.

Op het BSOD van Valve stond een gecodeerd bericht die nu door de mensen van Penny Arcade is gekraakt, en waarin volgens hun het volgende bericht staat.

A fatal exception (S) has occurred at (U)(S) : (P)(E)(N)(D) in (U)(N )(T)((I)) *
(L)(E)(E)(E). The current application will be terminated.

Als we deze hoofdletters achter elkaar krijgen, krijg je de zin SUSPEND UNTIL EEE. Misschien komt het er op neer dat ze Portal 2 uitstellen tot op de E3? We zullen er snel genoeg achter komen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?