Valve komt met games voor Mac via Steam

Na veel geruchten over een Mac-versie van Steam, het digitale distributieplatform dat op dit moment alleen voor de pc is, heeft Valve de eerste games aangekondigd die te koop zijn via de Mac-versie van Steam. We hadden al eerder een nieuwsbericht hierover geplaatst, maar nu is het dan ook echt officieel.

De eerste games die een Mac-versie krijgen en te downloaden zijn via Steam, die april uitkomt voor de Mac, zijn Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, Counter-Strike, Portal en de gehele Half-Life serie. Dus voor iedereen met een Mac die altijd al eens de Valve klassiekers wilde proberen, dit zal binnenkort mogelijk zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?