Valve is pas bezig met het verhaal van Half Life 2: Episode Three

De ontwikkelaar van de Half Life serie, Valve, heeft vandaag gemeld dat ze pas bezig zijn met het verhaal. Ze zijn nog aan het uitzoeken wat ze precies willen doen. David Spreyer van Valve vertelde:

"We don't know entirely what's happening in the next episode, but we're gonna figure it out! There are always things we want to do that we can't because of the constraints of either the story or the arc we've laid out for the gameplay - or just time. So we shelve them and carry on. Ideas fly around here quite a bit, so we have this huge laundry list of things to try for the next thing...."

Het ziet ernaar uit dat het geen 2008 wordt voor Half Life 2: Episode Three, maar als je de vorige episodes bekijkt is dat geen verrassing, want deze zijn ook een aantal keer uitgesteld.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?