Check hier alle PlayStation State of Play content

Valve is nog lang niet klaar met Team Fortress 2

Het is alweer drie jaar geleden dat Valve met Team Fortress 2 naar de pc kwam. Team Fortress 2 is een heuse multiplayer-shooter en is nog steeds razend populair. De game besloeg bij aanvang maar 2.45GB ruimte op je hard disk, en dit is inmiddels gegroeid tot 4.83GB. Dit komt door alle updates die de game heeft gehad.

Valve is nog steeds niet klaar met de game. Vlak na de Engineer-update vorige maand heeft Valve een wedstrijd opgezet voor de Modding Community. De winnaars van deze community contest krijgen hun plekje in de Polycount Pack update.

De Polycount Pack is vanaf volgende maand te downloaden van Steam.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?